Včlani se v Društvo očetov Slovenije

Pravijo, da je strokovnjak tisti, ki je naredil že vse napake. Očetje v društvu smo jih in plačali drago, da jih ne rabite vi! Včlani se v društvo zdaj, da prihraniš svoje zdravje, živce, čas, denar ter obdržiš svoje otroke.

V 100% feminiziranem sodnem sistemu vas čaka težak, drag, dolgoleten boj. Sistem niti ni pravičen niti se ne drži zakonov. Ne pričakujte pravice temveč prikrit diskriminatoren odnos v škodo očetov. Izpostavljeni boste legalnim ugrabitvam otrok s strani mater, lažnim kazenskim ovadbam, otroci bodo vzgajani v sovraštvu do očetov s strani mater, same pa bodo zahtevale visoke preživnine ter vam onemogočale stike z otroci.

Ali veste, da lahko najdejo matere na raznih forumih že načrt kako eliminirati očeta iz življenja otroka? Pa vi, ste pripravljeni na vse pasti boja za otroke in tudi za svoje življenje? Ne gre le za izgubljeno zadovoljstvo pri očetovstvu, gre tudi za to kdo bo skrbel za vas, ko boste ostareli in potrebni pomoči? Ne odkrivajte tople vode in ne plačujte drago svoje šole. S članstvom v društvu očetov takoj pridobite izkušnje, ki smo jih očetje leta nabirali po CSD, odvetnikih, policiji, z izvedenci, tožilstvih, sodiščih.

Želim se včlaniti:

Pisno ODT

Pisno DOC